Géllakk rendszerek

CND

Tartós lakkozási rendszer

Miért CND? Ha nem ismered ezt az amerikai márkát, fontos tudnod, hogy körmödet nem a hagyományos felmattítással kell előkészíteni a géllakkozáshoz, tehát a körömlemezed nem fog veszíteni vastagságából.

Munkám azzal kezdődik, hogy kézmosás, fertőtlenítéls után a köröm körüli bőrredőt "ráncba szedem", gyengéden megtiszítom a köröm felületét a rátapadt bőrtől. Vízelvonó, zsírtalanító folyadék segítségével a természetes körömlemezt áttörlöm, majd jöhet a CND alap rétege, az általad kíválasztott szín 2 rétegben, és a fedőréteg.

Ezután fixáljuk a felületet és már készen is vagy.

Mivel nem hagyományos géllakkról beszélünk, hanem tartós lakkozásról, ez a rendszer nagyjából 3 hétre biztosít számodra szép körmöket. Cserébe mit kapsz? Egészséges körmöket, mivel a lenőtt lakkozást reszelés, csiszolás nélkül kb. 6 peres oldással el is tudom távolítani.

Kinek ajánlom ezt a rendszert?

  • Azoknak, akiknek bőre allergiás reakcióval válaszol a hagyományos géllakkokra, előkészítő folyadékokra.
  • Azoknak, akik igényesek kezük ápoltságára, 3 hetente el tudnak jönni hozzám, hiszen ezalatt az idő alatt jelentős lenövés keletkezik a körmükön.
  • Olyan fiataloknak, akik szeretnének leszokni a körömrágásról és 3 hetente szánnak egy órát a lakkozás cseréjére.
  • Azoknak, akik csak egy-egy alkalomra (esküvő, színház, koncert, ünnep) szeretnének csodás manikűrt, utána pedig a természetes körmüket ugyanolyan állapotban szeretnék visszakapni, mint korábban volt.
  • Azoknak, akik egészségük védelmében, tudatosan keresik a káros anyag mentes termékeket.

Szerkesztés alatt

Egy lépéses géllakk rendszer - szerkesztés alatt

© 2019 PEDIKŰR 21. 1212 Budapest, Deák Ferenc tér 1. Csepel Piac galériáján
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!