Különböző manikűrök

A kéz ápolására több lehetőség is van, attól függően, hogy a vendég bőre milyen állapotban van.

A bőr állapota évről évre, hónapról hónapra, sőt napról napra változik a környezeti hatások, az igénybevétel, a hormonális változások, szervi megbetegedések következtében. Természetesen nagy szerepe van a genetikának, a "hozott anyagnak" is. Ezek összessége határozza meg, hogy a szakember milyen kézápolást javasol.

A klasszikus manikűr során a kezeket bőrpuhító, fertőtlenítő szappant tartalmazó áztatóvízben pihentetjük.

A körmöket rövidítjük, formázzuk, majd a felesleges bőrt eltávolítjuk a természetes körömlemezről és a körül.

A kezeket fertőtlenítjük és krémezzük.

A francia manikűr sokak számára a fehér szabad széllel történő lakkozást jelenti. Valójában a francia manikűr egy olyan gyengéd kézápolási technika, melynek során nem áztatjuk a kezeket és nem vágjuk a köröm körüli bőrt.

Ez a megoldás akkor járható, ha nagyon kevés a körömre tapadt szarupárkány, az ujjak és a kéz bőre finom, nem száraz, nincs berepedezve. Ekkor szintén a természetes körmök megfelelő hosszúságúra formázása a kezdő lépés, majd következik a bőroldó folyadék megfelelő alkalmazása, hogy olló nélkül távolítsuk el a kis mennyiségű szarupárkányt.

A folyadék semlegesítése után a kéz fertőtlenítésével és krémezésével zárul a folyamat

Japán manikűr (extra szolgáltatás).

A szolgáltatás lépései: Természetes körömlemez felmattítása finom bufferrel, méhviasz körömlemezbe polírozása, talkum körömlemezbe polírozása, portalanítás, kézmosás.A körmök több hétig szépek, fényesek maradnak. A méhviasz és a talkum ápolja, erősíti a körmöket.A japán manikűrt azok a vendégek szokták kérni az elvégzett klasszikus vagy francia manikűr után, aki szeretik, ha természetes körömlemezük hosszan tartós csillogással, egészséges fénnyel bír, lakkozás nélkül.

© 2019 PEDIKŰR 21. 1212 Budapest, Deák Ferenc tér 1. Csepel Piac galériáján
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!